A barátnőm ajánlott egy sampont

Klárával gyakran járunk színházba. Ez a mi közös időtöltésünk, mert mind ketten szeretjük a színdarabokat és a színház hangulatát is. Ilyenkor ráadásul van időnk arra is, hogy beszélgessünk az előadások előtt és a szünetekben. Nem olyan rég egy kormédiát néztünk meg ketten. Nem csak azért meg mindkettőnknek ez a kedvenc műfaja, de még a színdarabban játszó színművészek is pont azok voltak, akikért mindketten annyira oda voltunk. Éppen a büfé előtt álltunk sorban a szünetben, ahol világosabb volt, mint az előadóteremben. Itt tűnt fel, hogy Klárinak milyen szép erős lett a haja. Eddig mindig panaszkodott, hogy a hajkoronája túl ritkás és gyenge, de most mintha teljesen kicserélték volna. Rá is kérdeztem, hogy mit kezdett el használni a hajához, mert a változás döbbenetes.

Klári azt javasolta, hogy látogassak el a BioCity weboldalára és nézelődjek a drogériás termékek között, mert ő is ott találta meg a samponját. Másnap így is tettem. Az oldalt nagyon szimpatikusnak találtam, mert mindenféle természetes készítményt találhatunk itt. Engem most kifejezetten a samponok érdekeltek, de egyébként találhatunk itt rengeteg élelmiszert, étrend kiegészítőket és más drogériás termékeket is.

A drogéria menüpontban is több alkategóriát találhatunk. Én a hajerősítő termékek között találtam meg azt a sampont, amit Klára is elkezdett használni és annyira bevált neki. A terméket 400 milliliteres kiszerelésben lehet megrendelni. A lényege, hogy képes úgy stimulálni a fejbőrünkben a vérkeringést, hogy ezáltal elősegítse a fejbőr regenerálódását és a haj megerősödését, növekedését. A produktum másik extra tulajdonsága az, hogy támogatja a fejbőr zsír-anyagcsere normál szinten tartását. Ezeket a kedvező hatásokat különböző természetes, növényekből kinyert anyagokkal és különböző vitaminokkal éri el ez a különleges sampon. A termékben található E-vitamon által a hajunk fényessé válik, míg a PP-vitamon a hajszálak erősödéséért felel.

A kézkrémeket is megnéztem, mert nekem sajnos általános problémám az, hogy kiszárad a kezemen a bőr, főleg a téli hónapokban. Találtam is egy nemes rózsaolajban gazdag kézkrémet. Az oldalon található termék leírás segített a döntésben hogy megrendeljem a terméket, sőt, még egy vásárlói véleményt is elolvashattam. A kézkrém használta nagyon kellemes, mert gyorsan beszívódik. A termék jótékony hatását rövid időn belül már elkezdtem megtapasztalni. A kézfejemen a bőrömet puhának és kellemesnek éreztem, pont úgy, mint fiatal koromban. Ezt többet között olyan hatóanyagoknak is köszönhetem, mint az allantoin, mely elősegíti a hámsejtek javulását a kezemen. A kézkrém ráadásul a körmeimre is jótékony hatással van, köszönhetően a B-vitamin és a keratin tartalmának.

Mióta ezeket a termékeket rendszeresen megrendelem a BioCity weboldaláról, sokkal szebbnek és magabiztosabbnak érzem magamat.