A kis színészeknek sem árt fejleszteni a beszéd-és íráskészséget!

A kislányom már egy ideje hajtogatja azt, hogy ha ő felnő, akkor színésznő szeretne lenni. Nem szeretném semmiben kedvét szegni, de próbáltam rávezetni arra, hogy ahhoz bizony sokat kell tanulni. Szépen kell írni és olvasni, sőt nagyon szépen kell tudni beszélni is. Megegyeztünk abban, hogy az első osztály sikeres elvégzése után beíratom egy színjátszó szakkörbe, azonban ahhoz nagyon jól kell majd teljesítenie. Ezért is döntöttünk úgy közösen, hogy beszerezünk egy játékos feladatgyűjteményt, amit itthon is tud oldogatni és kellően fejleszti a képességeit és a tudását egyaránt. Így tévedtünk fel a https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php oldalra, ahol a tökéletes feladatgyűjteményre bukkantunk rá. Ti is éppen iskolára készültök? Ne hagyd ki ezt a könyvet, hidd el, hálás leszel majd érte!

Elsődleges szempont volt számunkra az, hogy egy olyan könyvet találjunk, amiből nem lesz kényszer a tanulás. Nincs feszes menetrend, nincsenek előírt mutatók. Akkor oldogatunk belőle, amikor szeretnénk és szépen sorban tudunk haladni. Nincs semmilyen speciális sorrend vagy ajánlott feladatok különböző gyerekeknek. Logikusan és fokozatosan van felépítve a könyv, a példák egyre nehezednek és ezáltal pedig megadják a kicsit számára azt a sikerélményt, amit kapniuk kell ebben a fiatal életkorban. Ezáltal fennmarad a lelkesedése és az érdeklődése, fogékonysága a tanulás és az új dolgok iránt. Egy szülő számára pedig nincs is nagyobb öröm annál, mint hogy gyermekével együtt tanulhat. Sőt, mindezt eredményesen.

Mit találunk a https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php-n?

Végtelen szakmai tudást és hitelességet, elsősorban. Már az első pillanatban megfogott Szabó Szilvia mesterlogopédus rokonszenves külseje és az, ahogy a tanításról és tanulásról beszél. Végtelen elhivatottságot és szakmai alázatot sugároz és ténylegesen az a célja, hogy segítse a gyermekeket boldogulni az iskolában. Mindezt pedig kiválóan összekészített könyvekkel teszi, melyeket nem csak otthon használhatnak a szülők, de még a logopédusok számára is használható tankönyv. Nagyon sokoldalúan lehet alkalmazni a precízen összeállított logikai játékokat és fejtörőket, feladatokat, melynek hála a gyerekek játszva tanulhatnak.

Mindenki számára ideális lehet ez a könyv, hiszen nem csak diszlexia-prevencióra jó. Számtalan készséget fejleszt a könyv, olyanokat is, amelyekről lehet nem tudtunk eddig vagy nem tudtuk azt, hogy hogyan lehetne fejleszteni őket. Egy laikus szülő sokszor többet árthat az általa készített és kitalált feladatokkal, mint hogyha beszerezne pár ezer forintért egy szakértő könyvet, melyekből célirányos és szakszerű feladványokat oldogathatnának. Sok szeretettel ajánlom, hogy látogass el a https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php oldalra és vedd szemügyre a különböző feladatgyűjteményeket és könyveket. Garantálom, hogy nem fogsz csalódni majd abban, amit ott találsz!