A selfiegép sikere a gyerekszínházban

Fotósarok - Selfiegep Fotóautomata

Az gyerekeim iskolájában az alsósoknál indult egy kezdeményezés, hogy tartsunk hetente színjátszó szakkört. És akkor havonta egy-egy kisebb darabot elő is adhatnának a gyerekek. Az ötlet mindenkinek nagyon tetszett, ezért el is kezdtük a szervezést.

Az első előadás előtt elkezdtünk gondolkozni, hogy hogyan legyen a megörökítés. Nem akartunk csak a telefonos képekre hagyatkozni, ezért elkezdtünk nézelődni a neten, hogy milyen lehetőségek vannak. Végül találtunk egy hasonló gyerekszínházzal kapcsolatos fórumot, mint a miénk, és ott említették a Fotósarok – Selfiegep Fotóautomata szolgáltatást. Megnéztük a honlapot, és a korábbi hozzászólások alapján szimpatikusnak tűntek, ezért úgy döntöttünk, hogy írunk nekik és kérünk egy árajánlatot.

Kevesebb, mint egy nappal később meg is kaptuk az árajánlatot. A Fotósarok – Selfiegep Fotóautomata oldalán megnéztük a szolgáltatás pontos részleteit. Örömmel láttuk, hogy a képeket rögtön ki lehet nyomtatni, ráadásul korlátlan selfie készítésre van lehetőség. Azt is kitaláltuk, hogy hol tudjuk majd kialakítani a szükséges 3×3 méteres helyet a fotósarok számára. Annak külön örültünk, hogy plusz kellékeket is biztosítanak, aminek a gyerekek biztos nagyon fognak örülni. A GIF készítés is lázba hozott minket, amit szintén az elérhető szolgáltatások között találtunk.

A jól sikerült előadás, és a finálé

Izgatottan vártuk, hogy a gyerekeknek tetszeni fog-e a selfiegép. Az egyik anyuka vállalta, hogy felveszi magát az előadást, és a selfiegép meglepetés lesz a gyerekeknek. Sikerült egy jó kis hátteret is választanunk, és persze ott voltak a vicces kiegészítők is. A Selfiegép munkatársa időben megérkezett, és 20-30 perc alatt előkészítette a berendezést. Az előadás után a gyerekek vidáman bohóckodtak, viccelődtek a jelmezekben a selfiegép előtt. Még a kissé gyenge világítás sem volt akadály, mivel stúdió minőségű vakut használtak.

Mindenki nagyon jól szórakozott, nagyszerű képek születtek. A képekből a Selfiegép.hu segítségével, később albumot is készítettünk. Az este után több szülő is odajött hozzám, hogy honnan szereztem a selfiegépet. Mondtam, hogy mindenkinek elküldöm a Fotósarok – Selfiegep Fotóautomata weboldalát. A gyerekek és a szülők számára is különleges, vidám este volt, és megbeszéltük, hogy rendszeresen használni fogjuk a Selfiegép szolgáltatását a gyerekek színházi előadásai után.