A show mehet tovább, most hogy találtunk egy gázszerelőt

Kortárs témájú színházat nem egyszerű mostanában megalapítani. Nagy bátorság kell hozzá, de úgy érzem, hogy megéri bátornak lenni. Nem csak a bevétel miatt, hanem mert olyan művészetet tudok színpadra vinni, ami tényleg megérinti az embereket. Aktuális problémákkal foglalkozik és mindenki számára elérhető. Nem fogja senki sem azt érezni, hogy jobban ki kellett volna öltöznie.

Engem például ez idegenített el a legjobban fiatalkoromban a színházba meneteltől. Édesanyám mindig hatalmas ügyet csinált abból, hogy ő most meg fog nézni egy darabot. Mintha ettől különb lenne mondjuk a mozibajáróknál. Nevetségesnek tartottam ezt a hozzáállást, viszont később rájöttem, hogy indirekt módon ez a felháborodás segített megtalálni a saját utamat a színművészetben.

Egy napom nagyrészt abból áll, hogy ülök otthon és írom az új darabokat. Viszonylagos idill van a lakásomban és minden adott a békés alkotói munkához. Előző héten azonban a gázbojlerem elromlása zavart bele ebbe a paradicsomi állapotba. Azonnal utánanéztem interneten, hogy kinél találhatok leghamarabb megoldást erre a problémára. Az elsők között egy ilyen link tűnt fel: https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles.

Megkérdeztem az ismerőseimet gyorsan, hogy hallottak-e már a Vízgázfűtésszerelő24 nevű oldalról. Többen is igennel válaszoltak és azt nyilatkozták, hogy nagyon pontos és gyors munkát végeznek az ott dolgozó szerelők. Ennek nagyon megörültem, de személyesen is meg akartam bizonyosodni arról, hogy megbízhatóak-e. Ebben nagy segítséget szokott nyújtani az, hogy milyen következtetéseket lehet levonni az oldal kinézetéből. Nem számítottam arra, hogy ezt fogom mondani, de semmi kivetnivalóm nem volt a designban. Nem volt túl sok, de nem is volt túl kevés. Szépen ki volt alakítva az egész és egyszer sem éreztem azt, hogy el lennék veszve, vagy nem találnám azt, amit aktuálisan keresek.

https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles link rögtön a számomra feltétlenül szükséges gázszerelés opcióra vitt rá. Ha azonban nem lett volna ez a mankóm, akkor sem kellett volna aggódnom. Ha ránéztek az oldal tetejére, akkor láthatjátok az összes problémát, amivel megkereshetitek ezt a céget. Szerencsére nem csak gázszerelésre terjed ki a képzettségük, úgyhogy ha első alkalommal meggyőztek titeket a kompetenciájukról, akkor bármilyen jövőbéli bajhoz hívhatjátok őket.

Itt az ideje, hogy rátérjek az én gondomra. Nem képzeltem, hogy egy részletes listát fogok kapni, amivel be tudom majd határolni, hogy nekem konkrétan milyen készülékem hibásodott meg. Miután megtaláltam a gázbojler meghibásodása opciót, egy hosszú tájékoztató fogadott. Úgy voltam vele, hogy ez elég komoly ügy ahhoz, hogy leüljek és elolvassak egy ilyen szöveget. Teljesen be voltam készülve arra, hogy egy unalmas, száraz és nagyon technikás nyelven írt leírás fog várni, de teljes mértékben pozitívan csalódtam.

Mindent elsőre meg tudtam érteni és azt éreztem, hogy teljesen kiokítottak ebben a témában. Szerintem nem baj, ha az ember nem csak egy lábon tud megállni. Ezért nem szabad elutasítania semmiféle tudást. A baj csak azzal szokott lenni, hogy az olvasó számára ismeretlen témához nem tartozik egy kellően érthető bevezető szöveg. Itt azonban erről szó sem volt, úgyhogy a végén már azt éreztem, hogy legalább ennyivel gyarapodtam amiatt, hogy elromlott a gázbojlerem.

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles linken még található volt egy telefonszám is. Ezt felhívva alig kellett pár percet várnom és azonnal reagált az ügyfélszolgálatos. Nagyon türelmes és kedves volt a telefonban, úgyhogy egy rövid beszélgetés után már el is indultak a szerelők a házam felé.