A színházban az embert a táskája alapján ítélik meg

Legalább is nekem ez volt a tapasztalatom… Nagyon szeretek színházba járni, viszont a gyakran furcsán meredő tekinteteket kevésbé. Ez egészen addig fajult, hogy múltkor egy ismerősömmel színházba mentünk és megszóltak a táskám miatt. Legnagyobb meglepetésemre párom édesanyja is éppen arra a darabra vett jegyet. Természetesen végül mind egymás mellett ültünk és arra vártunk, hogy kezdődjön az előadás. Ekkor elkezdtem neki erről az esetről és azokról az érdekes tekintetekről mesélni, amiket többször tapasztalok színházi látogatásaim alkalmával.

Párom édesanyja nagyot mosolygott és elmagyarázta, hogy vannak olyan emberek, akik még mindig nagyon komolyan veszik a színház világát és azon mély tiszteletet, amit éreznek nem tűrik, ha más nem egészen tudja beleképzelni magát a helyzetükbe. Ezek az emberek kiöltözve és legszebb ruhájukat felöltve jelennek meg ezeken az eseményeken valós társadalmi hátterüket meghazudtoló eleganciával.

Ezután rögtön kezdődött az előadás, viszont anyósom még annyit odasúgott nekem: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! Akkor még nem tudtam hova tenni, viszont a darab után azonnal rákerestem az interneten.

Stílusosan

Már a nyitólap olyan eleganciát tükrözött, hogy bármelyik színházi hölgy meghatódott volna, ha meglátja. Rögtön feliratkoztam VIP tagnak mert további kedvezményekben szerettem volna részesülni. Az oldalon a rengeteg akció mellett láttam, hogy egy pontrendszer is ki van alakítva, amit akkor használsz fel amikor te szeretnél. Ez viszont biztosítja, hogy minden egyes vásárlást kedvezményesen tudsz megtenni kedved szerint. Már magáért a regisztrációért és a hírlevélre való feliratkozásért pont jár, ami akár azonnal levásárolható.

Azt kell mondanom, hogy a weboldal alapos átnézése után valóban teljes mértékben igaz volt, amit párom édesanyja mondott nekem: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! A különböző darabokat márka szerinti besorolásban is megtekintheted, annak érdekében, hogy pontosan megtaláld, amit keresel. Persze ezen kívül különböző szűrők is beállíthatóak, amik a színben és méretben való válogatást segítik.

Ezen kívül típus szerint is lehet táskát választani a weboldalon az alkalomnak megfelelően. Persze ne gondold azt, hogy csak hölgyeknek lehet itt kiegészítőt találni hiszen rengeteg táska, pénztárca és öv található férfiak számára is.

Méretezés

Ami különösen tetszik az az, hogy a táskák méret szerinti besorolásban vannak, vagyis minden egyes darabnál megtalálod a pontos méretet. Ha nem vagy vizuális típus és mégsem szeretnél elkezdeni méregetni, hogy az mégis mekkora lehet, akkor az adatok fül alatt megtalálod a méreteknél, hogy ez a darab egészen pontosan M-től – XXXL-ig melyik kategóriához tartozik. Ez azért nagyon jó, mert sokszor csak egy kép alapján nem tudjuk eldönteni, hogy az mekkora a valóságban és ezt más weboldalak néha ki is használják.

Ha táskádhoz hozzá illő övet és pénztárcát is szeretnél választani, természetesen erre is van lehetőség és többféle színű bőr öveket, valamint stílusos bőr vagy szintetikus anyagból készült pénztárcákat találhatsz. Az Anna Táska Webáruházban elérhető mindaz, amivel a ruhádat szeretnéd feldobni egy alkalomra. Végül persze nekem is sikerült választanom egy pár dolgot és ami a legjobban tetszett az az olasz női színházi táska volt, hiszen azt sem tudtam, hogy van ilyen kategória táskák között. Kiegészítőként találtam egy gyönyörű fehér övet, ami remekül passzolt ruhámhoz. A következő előadásra ebben érkeztem és az Anna Táska Webáruház-nak, ahol márkás táskákat és kiegészítőket találtam egy helyen, valamint lelkesedésemnek köszönhetően soha többet nem kaptam furcsa tekinteteket.