A színházban nincs jó kávé, de otthon igen!

Nem szeretem a kávét, amit a színházban iszom

Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkahelye is színházi közegben van. Nagyon sok színházkedvelő ismerősöm irigykedve gondol a foglalkozásomra, pedig sem színész, sem művészeti ember nem vagyok. Csupán a művészeti titkárságon dolgozom, és ugyan találkozok művész emberekkel vagy összefutok a színész kollégákkal a folyosón, elsősorban nem rájuk fókuszálok a munkám során. A munka sem feltétlenül olyan, mint azt sokan elképzelik. Nincsenek órákig tartó bratyizások, bizony itt is mindenkinek meg van a saját feladata, amit határidőre igenis el kell végezni. Persze azért néha mi is megengedhetünk egy kis szünetet magunknak. A saját emeletünkön nekünk is van egy kisebb teakonyhánk, bár én szívesen járok le a művészbüfébe is. Persze azt sajnos hozzá kell tennem, hogy ez nem a finom kávénak köszönhető…

Kávéfőző árak tekintetében a BestMarkt verhetetlen

A színházban ugyanis, véleményem szerint, nem a legjobb minőségű a kávé… Mivel azonban nekem létszükséglet a kávé az életben maradáshoz, valamit ki kellett találni. Ezért ma már azt csinálom, hogy az otthon lefőzött kávéból viszek be a színházba is. Ehhez persze előbb kellett szerezni egy nagyon jól működő kávéfőző gépet. Nem is gondolnátok, mekkora a különbség a gépek között a kávéfőző árak tekintetében! Pedig mikor elkezdtem kávéfőző után nézni a BestMarkt internetes áruházban, ezzel kellett szembesülnöm. A BestMarkt-ot egy ismerősöm ajánlotta a részemre, aki szintén innen szerezte be álmai kávéfőzőjét. Így azt gondoltam, ha neki bevált az oldal, én is mindenképpen megnézem, és nagyon jól tettem. Óriási a választék, tulajdonképpen nincs olyan kávéfőző márka, ami ne lenne megtalálható a portfóliójukban! Hogy csak a legnépszerűbb márkákat említsem, itt biztosan megtalálod a Philips, Bosch, Saeco, Nespresso, Délonghi márkák kávéfőző gépeinek egyikét… És azon belül is számos variáció áll a rendelkezésedre. Választhatsz kotyogós kávéfőzőt, kapszulás kávéfőzőt, darálós kávéfőzőt… ami csak jólesik!

Kávéfőző választás a BestMarkt-tal

kávéfőző árak
Kávéfőző árak tekintetében a BestMarkt verhetetlen, ráadásul számos minőségi kávégép közül válogathatunk a kínálatukban!

De ahogy már említettem, a kávéfőző árak tekintetében nagy lehet a különbség gép és gép között. A BestMarkt szerencsére mindig nagyszerű akciókat hirdet, ezért nem kell senkinek lejjebb adni a megszokott minőségből, és jó áron hozzájuthat ahhoz a készülékhez, amely a legközelebb áll a szívéhez. A legolcsóbb kávéfőzők már akár 20.000 Ft alatt is beszerezhetők, de maga a BestMarkt is figyelmeztet rá, hogy nem érdemes feltétlenül a legolcsóbb kávéfőző gépet beszerezni, vagy a kávéfőző árak miatt lejjebb adni az igényeinkből. Az olcsóbb gépek ugyanis nem feltétlenül tudnak olyan finom aromájú kávét készíteni, mint a drágább társaik. (Talán ezt tapasztalhattam meg a színházi kávés élményeim kapcsán én is.) Érdemesebb tehát egy kevéssel többet rászánni a beruházásra, mint amit először gondolnánk, és akkor biztosan a megfelelő ízélményben lehet részünk a megfelelő kávéfőző gép segítségével.

Ha pedig a kávéfőző árak már nem gördítenek elénk akadályt, a lehetőségek tárháza valóban végtelen… A BestMarkt remek szűrő funkcióval is rendelkezik, így a keresést magunkra szabhatjuk, és egészen konkrétan kijelölhetjük az irányt, milyen gépekből szeretnénk választani. A gyártókon túl szűkíthetjük a keresést típus szerint is, így választhatunk többek között automata, filteres, kotyogós, kapszulás, vagy egyéb, darálós kávéfőzőket. Megadhatjuk a gép kívánt teljesítményét is, vagy hogy hány csésze kávét legyen képes lefőzni egyszerre. De még a víztartály méretét és a kávéfőzőgép ideális színét is beállíthatjuk! Egy szó mint száz, a BestMarkt kínálatában biztosan megtaláljuk, amit keresünk – és még a kávéfőző árak is jók!