A színházi fodrász és sminkes legjobb tippje

Mindig is imádtam színházba járni. Először nagymamám vitt el és mivel látta rajtam h magával ragadott az a miliő bérletet vett nekem és utána mindig közösen mentünk el a darabokra.

Azt hiszem ő azt hitte, hogy a produkció az, ami engem magával sodor, de én mindig a sminkeket és a hajakat néztem. 

A vége az lett, hogy fodrász és sminkes lettem a színházban, de nem is akármilyen.

Én keverem a termékeket, amiket használok és az összes magára adó színész hozzám jár tanácsokért.

Mindig azt javaslom, hogy először szerezze be a megfelelő hozzávalókat a Humanity Áruház oldaláról. Ehhez csak annyit kell bepötyögni a keresőbe, hogy Melt & Pour alapok, krémek, fürdőkozmetikum alapok | Humanity Áruház és a linkre kattintani.

Ahogy az oldal tetején olvasható, top termékek közül válogathatunk attól függően, hogy szappant vagy különféle kozmetikumot szeretnénk házilag elkészíteni.

A termékek egytől egyig kiváló minőségűek, így ha követjük az előállítandó szer receptjét, biztosan szuper minőséget is kapunk.

A Melt & Pour alapok, krémek, fürdőkozmetikum alapok | Humanity Áruház oldalon listába szedve találjuk a termékeket, amiknek felsorolási preferenciáját mi magunk állíthatjuk.

Az egyes termékek majd mindegyike képpel van ellátva, így nem kell a képzelőerőnkre hagyatkozni, hogy valójában mit is fogunk megvásárolni.

Melt & Pour alapok, krémek, fürdőkozmetikum alapok | Humanity Áruház

Tovább a nagy listában található még az árucikk elnevezése, kiszerelése és ára, plusz a vásárlás gombocska.

Viszont egy konkrét termékre rákattintva hosszabb leírást kaphatunk róla, hogy megbizonyosodjunk valóban arra van-e szükségünk.

A legjobb, hogy még elkészítési tippeket is kaphatunk, ha tovább görgetünk lefelé.

Rendelés esetén érdemes a Zöld Hétfő keretén belül vásárolnunk, hiszen akkor nem csak saját jólétünk, de bolygónkért is tehetünk a vásárlással. A Humanity Áruház ugyanis csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, amivel mi is jól járunk – bizonyos esetben megspórolhatjuk a szállítási költséget.

A rendelés véglegesítése előtt azonban érdemes egy kis időt szánni még a Humanity Áruház oldal kínálatának átnézésre, mivel rengeteg ökotudatos termék közül válogathatunk és ezáltal tudatosan teszünk a környezetünk védelme érdekében. Nem mellesleg pedig bármely kencéhez szuper alapanyagokat találhatunk, így nem lesz akadály az addig csak elképzelt tökéletes illatú vagy épp csillámos szappan elkészítése.