A színházi kiadványokhoz a segítséget webshop formájában találtuk meg

A színházban minden bemutatónál tartunk egy kerekasztal beszélgetést, aminél a bérletes nézők találkozhatnak a rendezővel és a főszereplőkkel.

Ez a kötetlen hangulatú program mindig közelebb hozza a művészetet a közönséghez.

Rendszerint a művészeti titkárságnak a feladata, hogy erre az alkalomra elkészítse a nyomtatványokat, amiket a nézőknek ki kell osztani, viszont elég szűkös költségkerettel dolgozunk, így fontos, hogy a lehető leggazdaságosabb megoldást válasszuk. A kutatásunknak köszönhetően találtunk rá a nyomtatoalkatresz.hu-ra.

Ebben az online webshopban mindent megtalálunk, amire szükségünk van a műsorfüzetek, szereposztások legyártásához.

Három féle papír közül választhatunk:

-fotópapír

-Epson papír

-HP papír.

De ezek a kategóriák még további alcsoportokra is osztódnak, így eddig minden alkalomra megtaláltuk a számunkra leginkább megfelelőt.

A nyomtatónkhoz mérten választhatunk eredeti tonerek, utángyártott toner, tintapatronok, festékszalagok, filmek és egyéb lézerkellékek közül. Mindegyiknél a legmegbízhatóbb márkákat találjuk, így a minőség sem kérdés. 

utángyártott toner

A kedvencem a nyomtatoalkatresz.hu-n, hogy mennyiségi kedvezményt adnak. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy 1000 darab után kapunk egy csekély kis engedményt, hanem már két darab rendelése esetén is kedvezőbb árral kalkulálhatunk. Nem feltétlenül kell azonosnak lennie a termékeknek sem, hiszen variálhatjuk akár a színes és fekete patronokat is, a kedvezmény úgyis jár. Három darab termék vásárlása esetén még pénztárcabarátabb a megrendelés. Az akciós árat pedig nem magunknak kell kimatekozni, hanem a webshop kosarában automatikusan kijelzésre kerül. 

A fizetési módok közül is választhatjuk a legkényelmesebb megoldást. Lehetőségünk van utánvét, előre utalás, átutalás, készpénz, bankkártya vagy éppen Barion által fizetni. 

A cég által forgalmazott termékekre garanciát vállalnak, függetlenül attól, hogy eredeti kellékanyagról vagy utángyártottról legyen szó.

Az eredeti termékek esetén a gyártó által meghatározott garanciális feltételeket biztosítják, míg például egy utángyártott toner esetében 1 éves garanciával számolhat a vásárló.

Én személy szerint jobban értek a színházi dolgokhoz, mint a nyomtatáshoz, ezért a blogjukon közétett írásuk rendkívül nagy segítséget jelentett a színházi nyomtatónk kiválasztása során. De a költségkalkulációnál a reális oldalszám nyomtatást is az ő blog cikküknek köszönhetően tudtam kiszámolni.

A kiszállítást jelenleg ingyenesen vállalják, hiába futárszolgálatot bíznak meg a munka elvégzésével. De ha bizonytalanok vagyunk a rendelés átvevési helye vagy ideje miatt, úgy csomagpontra is kérhetjük a megvásárolt termékeket. 

És ha már kiszállítás: megmosolyogtatott a szállítással kapcsolatos információknál a színkódok közül a ‘ciánkék’ elnevezés.

Az egyik nyomtatónkhoz kerestem utángyártott tonert, amikor feltűnt, egy 3 féle színezés szerint jelzik a termék elérhetőségét. Mikor utánanéztem, láttam a zöld pipa jelenti az azonnali elérhetőséget, a narancssárga homokóra esetén felveszik a kapcsolatot a vásárlóval és a ciánkék pipa 1-4 munkanapos szállítást jelent.

Ciánkék. Végre ténylegesen azt a színt írják, amit látunk is.Csak egy nyomtatáshoz kapcsolódó üzlet fogja így hívni a kéket. Imádom!

Ha konkrétan nyomtatóhoz keresünk bármilyen kelléket, úgy a keresőbe elegendő beírnunk a nyomtatónk márkáját és típusát és az összes kapcsolódó terméket megkaphatjuk. Ezzel rengeteg időt megspórolva attól, hogy végig kelljen böngészni az összes terméket. Főként, ha nem ért hozzá az ember és csak a saját nyomtatójával van tisztában, de mással nem.

Amennyiben még így is elakadnánk, mint ahol én is tettem, az ügyfélszolgálathoz bátran fordulhatunk, akik minden hétköznap fogadják a vásárlók hívásait délelőtt 10.00-tól és készséggel állnak rendelkezésünkre.

Jó, hogy rátaláltunk a nyomtatoalkatresz.hu-ra, így nem marad kiadvány nélkül a közönség.