Az új fagylaltkészítővel megnyithattuk az üzletünket a színház előtt

Különösebben sosem érdekelt a színház. Ezt a hiányosságomat annak lehet betudni, hogy édesanyám a színházba járást mindig egy elit dolognak állította be. Én pedig, mint lázadó tini, semmit nem utáltam jobban, mint az elit dolgokat. Párszor azért elmentem a szüleimmel, de nem győzött meg arról, hogy felsőbbrendű lenne a filmekhez képest. Mindig azt gondoltam, hogy túljátszanak benne mindent.

Évekkel később jöttem csak rá, hogy azok a darabok, amikre a családommal mentünk, nem igazán tükrözik a mai színházi légkört. Rengeteg lehetőség van egy színdarabban és a hagyományos, kommersz színpadi előadások már nem érintik meg úgy az embereket. A leghihetetlenebb színházas élményem a szülővárosom bábszínházában volt. Az iskolával elmentünk egy kortárs előadásra. Az előadás keretében lehetőségünk volt feljönni a színpadra és beszélgetni a szereplőkkel, hogy szerintünk az adott helyzetben mit tennének.

Az élet végül nagyon másfelé vitt, sosem akartam színész lenni. Volt azonban egy másik álmom. Egy saját fagylaltozót üzemelni. Véletlenül ezt az üzletet egy színház előtt sikerült megnyitnom, hosszú évek spórolása és munkája után. Mikor még a tervezési fázisban voltam, be kellett szerezni pár ipari gépet, köztük egy fagylaltkészítőt. Az ismerőseim, akiknek már volt tapasztalata hasonló ügyekben, azt mondták, hogy a legkényelmesebb, ha az rdealer oldaláról szerzem be ezeket a gépeket.

Eddig a pontig nem is gondoltam arra, hogy online is meg tudnám venni a fagylaltbolt nyitásához szükséges dolgokat. Bizonyos szkepticizmussal léptem fel az rdealer oldalára, mivel nem gondoltam volna, hogy lehetséges egyáltalán ilyen méretű dolgok online vásárlása. Nemsokára azonban pozitív csalódás ért.

Egyrészről tetszett, hogy az oldal kialakítása lehetővé teszi azt, hogy egy kezdő felhasználó is tájékozódni tudjon rajta. A legijesztőbb dolog friss vállalkozóként, hogy miként szerezzük be az üzletünk alap tartozékait. Az rdealer oldalának segítségével azonban gyerekjátéknak tűnt az egész. Nincsen túlkomplikálva a menürendszer. Felül a legfontosabb dolgokat láthatjuk, amik mindenre érvényesek. A „Garancia” menüpont alatt megtudhatunk mindent arról, hogy miképp működik a garancia az itt vásárolt termékekhez. A „Blog” menüpont keretében különböző cikkeket olvashatunk az ipari gépek témájában. A „Kapcsolat” menüpont pedig lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük az rdealer csapatát bármilyen kérdéssel, ami éppen eszünkbe jut.

Tetszett, hogy ezt a három menüpontot különszedték a kategóriáktól. Alattuk végignézhetünk a termékek csoportjain, és még az is lehet, hogy új ötleteket fogunk kapni a vállalkozásunk számára. Magukat a termékeket nagyon könnyedén át lehet tekinteni. A részletes leíráshoz csak rá kell kattintanunk a nevükre, vagy a képükre. Az árak közvetlenül alattuk találhatók. Ha pedig a műszaki adatokra vagyunk kíváncsiak, azokat is elolvashatjuk a termék bővített leírásában. Kis pontokba vannak szedve a legfontosabb információk, úgyhogy biztosan nem fogunk elveszni a rengeteg szöveg között. Megtudhatjuk továbbá azt is, hogy hány hónapos garancia érvényes rájuk.

Rengeteg leárazás is található az oldalon. Ezeket úgy vehetjük észre, ha a termék eredeti ára pirossal van áthúzva az akciós fölött. Hatalmas mennyiségű pénzeket lehet megspórolni, hiszen mind tudjuk, hogy ezek a gépek nem éppen olcsóak. Ha megtaláltuk a számunkra megfelelő terméket, akkor egyszerűen csak rá kell kattintanunk a „vásárlás” gombra. Ezt követően egy felugró ablak fog továbbvezetni minket. Fel kell majd hívnunk őket a rendelés leadásával kapcsolatban. Ha pedig személyesen akarjuk megnézni, akkor erre is lehetőségünk van a tapolcai bemutatótermükben.