Egy jó vízszerelő megmentette a színházi előadást

vízszerelés.net

A közelünkben van egy kisebb improvizációs színház, ahova elég gyakran szoktam járni. Azonban, mivel elég régi az épület ezért az áram- és a vízhálózat sem az igazi már. Nem is volt meglepő, hogy zárva találtam a helyet, amikor egyik hétvégén arrafelé jártam.

A színház ajtajára ki volt írva, hogy önkéntesek segítségét várják az épület felújításához. Nem volt kérdés, hogy én is részt fogok venni a munkálatokban. Aznap este arra lettem figyelmes, hogy se a konyhában, se a fürdőszobában nem megy le a víz a lefolyón. Nem estem pánikba, mert a szomszédomnál néhány hete volt egy vízszerelő, és azt mondta, hogy kifogástalan munkát végzett. A szomszéd megadta a weboldal címét, hogyha nekem is szükségem lenne vizes szolgáltatásra, akkor őket keressem. Fel is mentem a vízszerelés.net honlapjára, hogy megnézzem a telefonszámukat. Elmondtam, hogy mit tapasztaltam a konyhában és a fürdőszobában, illetve megkérdeztem, hogy mi a teendő ilyenkor. Mivel a vízszerelés.net vállal SOS kiszállást is, ezért azt a választ kaptam, hogy 1-2 órán belül kijönnek hozzám.

Örültem neki, hogy ilyen gyorsan meg fog oldódni a probléma. Amíg várakoztam átböngésztem a honlapjukat. Igazán szimpatikusnak tűntek és az külön tetszett, hogy írnak tippeket a vízhálózati gondok megelőzéséhez, illetve pontosan leírják, hogy egy-egy problémát hogyan lehet felismerni. Megérkezett a szerelő és gyorsan munkához is látott. Az egyértelmű volt, hogy dugulás történt, a kérdés csak az volt, hogy milyen mértékű. Egy kis idő után azt mondta a szakember, hogy most sikeresen elhárította a dugulást de figyeljek jobban, hogy ne kerüljön haj és ételmaradék a lefolyóba. Másnap vettem is szűrőt a lefolyókhoz. Amikor mentem hazafelé, bekopogtam a szomszédhoz és megköszöntem a vízszerelés.net tippjét.

Megújult színház és megújult vízhálózat

A következő héten mentem a színházba segíteni a felújításban. Rögtön azzal fogadtak, hogy hát gondban vannak mert a vízszerelő, akit felkértek mégsem fogja vállalni a munkát. Én azonnal ajánlottam nekik a vízszerelés.net szolgáltatását. Rögtön fel is hívták és megbeszéltek egy időpontot a felméréshez. Mivel valószínűleg a teljes vízhálózatot fel kell újítani ezért nagyobb munkálatokra kell majd számítani. Ezenkívül új csaptelepeket is fel kell szerelni és még jó néhány dolgot kell kicserélni vagy javítani.

Pár nap múlva megint elmentem a színházhoz, hogy megnézzem hogyan állnak a felújítással. Pont akkor értem oda, amikor a vízszerelés.net szerelője az épület tulajdonosával beszélt. Kiderült, hogy mégsem kell a teljes hálózatot cserélni mert többnyire jó állapotban vannak a csövek, néhány helyen kell csak cserélni, javítani. A szerelő adott egy árajánlatot és elmondta, hogy várhatóan mennyi ideig fog tartani a szerelés. Később az épület tulajdonosa odajött hozzám, hogy megköszönje a vízszerelés.net-es tippet. Azt mondta, hogy nagyon profi módon zajlott a felmérés és eddig nagyon elégedettek a szolgáltatással.

Örültem, hogy tudtam segíteni a színháznak és persze, hogy a számomra is megoldást hozott a vízszerelés.net. Az ígérteknek megfelelően zajlott a vízhálózat felújítása és hamarosan elkészült a színház, szerencsére még pont az új előadások premierje előtt. Így a hatékony és szakszerű vízszerelés megmentette a színház új évadjának a megnyitóját.