Egy színházi előadás miatt a kislányomat érdekelni kezdte a kertészkedés

A kislányom fiatal kora ellenére nagyon szeret színházba járni. Természetesen mindig valami aranyos, gyerekeknek szóló darabot választunk, ő pedig csak úgy szívja magába a kultúrát és a színház szeretetét. Legutóbb egy olyan színdarabot láttunk, ahol a főszereplő kertészkedett, a kislányom pedig teljesen izgalomba jött ettől: közölte, hogy ő is szeretne így kertészkedni. Mivel csak egy erkélyünk van, így elhatároztam, ott rendezek be egy kicsi kertet neki, azonban ehhez is rengeteg felszerelés kell, én pedig jó minőségű cuccokat szerettem volna venni. Szembesülnöm kellett azzal, hogy a fiskars metszőolló ár például a legtöbb helyen (szerintem) indokolatlanul magas.

Végül tanácsot kértem az anyukámtól, aki sok éve kertészkedik, hogy hol szerezhetnék be mindenféle fontos felszerelést egy kis kertésznek. Ő ajánlotta a gazdabolt.hu-t, ahol nem csak kiváló minőségű termékeket lehet kapni, hanem még az áraik is nagyszerűek. Ráadásul a kertészkedéssel kapcsolatos szakmai tudásuk is hatalmas.

Kiváló fiskars metszőolló ár minden kertészkedőnek

A gazdabolt.hu hatalmas, széles palettán mozgó termékkínálatában egyaránt találhatunk speciálisabb, mezőgazdasági szintű növénytermesztéshez szükséges felszereléseket. És olyan eszközöket is, amelyek egy ház körüli kiskert, vagy éppen egy növényekkel beborított erkély gondozásához kellenek. Mivel engem leginkább az érdekelt, hogy milyen ezen az oldalon a fiskars metszőolló ár, így ennek jártam utána először. Rögtön láttam, hogy ez a netes áruház még az ilyen kiváló minőségű termékeket is nagyszerű áron kínálja. Segítségükkel tehát bárkinek lehetnek profi kerti eszközei.

Metszőolló kínálatukban egyébként nem csak egyszerű, hanem egészen spéci ollókat is találhatunk. Valamint vásárolhatunk univerzális kerti ollókat is, amelyek egyéb vágási feladatok sorén lehetnek segítségünkre. A termékek között nem csak Fiskars márkájúakat találunk. De ettől függetlenül mindegyik darabra igaz, hogy profi kerti eszköz, hiszen a többi forgalmazott márka is zseniális.

A gazdabolt.hu igazi szakértője a kertkultúráknak, termékkategóriáik között pedig mindent (is) megtalálhatunk

A gazdabolt.hu egy nagy kínálattal rendelkező, de nagyszerűen, szakértő módon felépített webáruház. Így gyorsan és egyszerűen találhatjuk meg a minket érdeklő termékeket. Ha pedig mégis elakadnánk, akkor a weblap alján megtalálható “Hogyan vásároljak?” című tájékoztató segíthet a megfelelő keresésben.

A webáruház csapatának szakértelmét mutatja az, hogy kínálatukat aszerint is rendszerezhetjük, hogy melyik az a kertkultúra, amelybe a mi tevekénységünk tartozik. Ez a lsita a következő kultúrákat tartalmazza:

  • bio kertészkedés és növénytermesztés,
  • díszkertek fenntartása,
  • dísznövények nevelése és gondozása,
  • gyümölcstermesztés,
  • mymysa (ez egy speciális és újszerű kultúra, amely bizonyos élelmiszerként használható nővények szobanövényként való tartásában segít),
  • pázsit gondozása,
  • szobanövények nevelése és gondozása,
  • szőlőtermesztés,
  • és végül: zöldségtermesztés.

Egy-egy kertkultúra nevére rákattintva a webáruház külön aloldalon listázza számunkra azokat a termékeket, amelyekre az egyes területeken mindenképpen szükségünk lehet.

A kertkultúrák szerinti szűrésen kívül egyébként hagyományos termékkategória-rendszert is találunk. Ez pedig szintén sokat segít az általunk éppen keresett eszközök, vegyszerek vagy épp vetőmagok megtalálásában. Hiszen jó címszavakkal és gondosan meghatározott alkategóriákkal segíti például azt, hogy virágültetéshez szükséges cserepet vagy virágládát, és ezek alá való tálcát találhassunk, mégpedig gyorsan és egyszerűen.

Izgalmas termékek minden lelkes ifjú kertésznek

A gazdabolt.hu számára a kertészkedés világával éppen csak ismerkedő, de igazán lelkes ifjú kertészek is fontosak. A nekik való termékeket pedig külön kategóriában, a “Kertészpalántáknak” fül alatt helyezték el. A webáruház tehát segítséget nyújt abban is, hogy gyermekeinket is bevonhassuk a kertészkedésbe, valamint számukra is érdekessé tehessük ezt a remek elfoglaltságot.

A gyermekeknek címzett kategóriában találhatunk kertészkedéshez szükséges felszereléseket (a fiskars metszőolló ár kategóriájához hasonlóan szintén nagyszerű összegekért). Vásárolhatunk jó minőségű, különböző színekben és méretekben kapható gumicsizmákat, amelyek között a fiúk és a lányok egyaránt megtalálhatják a nekik leginkább tetsző darabot. Széles választékot találunk különböző gyermekek számára ideális méretben készült szerszámok közül (pl. ásók, gereblyék, egyéb eszközök), amelyek szintén mindenféle színben kaphatók, ezzel is érdekesebbé téve a kertészkedést. Találunk olyan fontos eszközöket, mint a gyerekméretben kapható kertészkesztyű, a kis locsolókanna, vagy éppen a gyerek fiskars olló (fiskars metszőolló áron), és természetesen vödröt és talicskát is vásárolhatunk.

A gyermekek számára készült, kis méretű és vidám színű felszerelések mellett a kertészpalántáknak szóló termékkategória olyan mesekönyveket is tartalmaz, amelyek segítségével a gyerekek megszerethetik a kertészkedést, valamint megismerkedhetnek annak alapjaival is.

Továbbá olyan vicces névvel ellátott (pl. Borsó Berci, Retek Robi) vetőmagcsomagokat is vásárolhatunk innen, amelyek könnyen felnevelhető növények magjai. Segítségükkel tehát a növények nevelését, gondozását is meg tudjuk tanítani kis kertészeinknek. Ráadásul attól sem kell félni, hogy a növények felnevelése nem jár majd sikerrel.

Ha pedig esetleg kicsivel nagyobb kertünk van, akkor további termékeket is vásárolhatunk, amelyek olyan kerti kiegészítők, amik gyermekeink számára is érdekesek lehetnek. Kapható például olyan “rovarhotel”, aminek segítségével a gyerekek a rovarok kerti ökoszisztémákban betöltött szerepének fontosságát, és a minket körülvevő környezet, a nálunk kisebb élőlények védelmét is már egészen kicsi korban megtanulhatják.

A gazdabolt.hu csapata nem csak jó fiskars metszőolló ár, hanem szakmai tanácsadás biztosításával is segít

A gazdabolt.hu nem csak szuper árak biztosításával és minőségi felszerelések forgalmazásával segít a kertészkedőkön és növénytermesztőkön. Hanem a számukra szükséges szaktudást is igyekeznek biztosítani.

Ehhez egyrészt (természetesen kiváló minőségű) szakkönyveket is árusítanak, amelyekből kezdő és haladó kertészkedők egyaránt rengeteget tanulhatnak. Másrészt pedig a gazdabolt.hu hozzáértő, hatalmas szaktudással rendelkező, profi csapata szakmai tanácsadást is végez, amelynek során számos különböző témához nyújtanak szakmai szempontból abszolút minőségi segítséget.

Weboldalukon érdemes felhasználói fiókot regisztrálni. Ezáltal ugyanis hozzáférhetünk kiváló minőségű szakcikkekhez. Valamint bármikor tehetünk fel kérdést, vagy írhatunk le problémát a weblap “Szaktanács” menüpontjában.

A korábbi tanácsadások kérdéseit és válaszait viszont felhasználói fiók nélkül is elérjük, problémáink megoldását tehát ezek között böngészve is könnyen megtalálhatjuk.

Irány a kert!

A gazdabolt.hu tehát internetes áruház létére is mindent tud, amit egy tökéletes gazdaboltnak tudnia kell. Segítségével szaktudásra és felszerelésekre is egyaránt szert tehetünk. Így a rendelés után tulajdonképpen csak annyi a dolgunk, hogy minél hamarabb kezdjünk is el kertészkedni.

Ahogy az termékkategóriáikon is látszik, az egészen pici balkonkerttől az egészen nagy gyümölcsösig bármilyen területen számíthatunk szakértő segítségükre. Az pedig külön kiemelendő, hogy nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a gyerekek is megszeressék a növényeket és a kiskertet.

Ha bármilyen kerti felszerelésre van szükséged, mindenképpen ajánlom, hogy keresd fel őket, mert itt jóval többet kaphatsz egyszerű eszközöknél.

Ha pedig van kisgyereked, akkor bátorítalak arra, hogy kezdj el minél hamarabb színházba járni vele. Ma már szerencsére rengeteg kifejezetten gyermekeknek szóló színházi előadás érhető el. Ez pedig amellett, hogy például remek anya-lánya, vagy családi program, a kultúra fontosságát és szeretetét is egészen kicsi korban átadja.

A színházi daraboknak köszönhetően pedig (ahogyan ezt az én példám is mutatja) akár a kertészkedéshez is kedvet lehet kapni. Hívom is a kislányomat, hogy kiválasszuk, mit is rendeljünk!