Más kultúra más szokások

Minden nemzetnek meg van a maga kultúrája, szokásai és mindenhol más a szép. Éppen ezért is szeretek utazni. Nagyon szeretem az új és szokatlan dolgokat, teljesen más szemszögből tudom nézni a világot egy-egy ilyen utazás után. Leggyakrabban az interneten szoktam tájékozódni, hová érdemes elmenni, illetve nem csak az utazások tekintetében, hanem a mindennapi életben hogyha kíváncsi vagyok valamire, az internethez fordulok segítségül. Így volt ez a múltkor is, amikor zsírleszívás miatt plasztikai sebészetet kerestem.

A Kelemed Plasztika nagyon megtetszett nekem, miután mindent elolvastam az oldalukon. Ugyanis nagyon sok hasznos információ már az oldalukon is megtalálható, nem kell külön konzultáción részt venni, hogy megtudjam mennyibe fog kerülni a beavatkozás, milyen vizsgálatokon kell részt venni a műtét előtt, milyen szövődményei lehetnek, illetve még képek is vannak a műtét utáni állapotról, így még ilyen meglepetés sem érhet senkit.

Minden beavatkozásról amit vállalnak, van külön leírás, tájékoztatás így a beavatkozás előtt mindenképp érdemes lehet felmenni a Kelemed Plasztika oldalára, hogy mindenről pontos tájékoztatást kapj. Hogyha nem csak a személyes konzultáció alkalmával szeretnél mindent megtudni, akkor az oldaluk nagyszerű választás lehet. Még akkor is, hogyha nem őket szeretnéd megbízni a műtét elvégzésével.

Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy már a weboldalon keresztül is egy kicsit jobban megismerhetem a klinika főorvosát különböző rövidebb videók keretében. Illetve a tanulmányairól és a tapasztalatairól is szó esik, így biztos lehetek abban, hogy egy nagy tapasztalattal rendelkező orvos kezei közé fogok kerülni. A közvetlenség, a kiemelkedő szakmai tudás és a valódi segítség adás az, amit a honlapjuk után éreztem. Hogy ők valóban azon dolgoznak, hogy a páciens a legjobbat kapja.

Ezt mi sem mutatja jobban, mint a gondolkozás módjuk, hiszen úgy gondolják, hogy a szakértelem és a gondosság együttesen eredményezi a páciens biztonságot. Ezzel pedig teljes mértékben egyet tudok érteni. Hogyha te is, akkor mindenképp nézz rá a Kelemed Plasztika weboldalára, hátha Neked is ők tudnak segíteni.

Milyen beavatkozásokat vállalnak?

Plasztika: arc, test, intim, mell plasztika. Esztétikai beavatkozások: anyajegy és tetoválás eltávolítás. Műtéti beavatkozások: benőtt körömplasztika, visszértágulat kezelés, sérvműtét.

Hogyha ezek közül bármelyikre is kíváncsi vagy, akkor itt az ideje utána olvasni! Az oldalon minden fontos információt megtalálsz, még az árakat is. Nekem ez egy fontos dolog volt, hogy pontosan fel legyenek tüntetve az árak a zsírleszívásról. Ugyanis így össze tudtam hasonlítani más klinikák áraival. Míg ha csak a konzultáció alkalmával kapok egy árajánlatot, akkor sokkal több időbe is telik, nem csak nekem, hanem az orvosnak is hiszen végül lehet nem őt fogom választani.

Hogyha zsírleszívás, mellműtét vagy egyéb plasztikai beavatkozásra lenne szükséged, akkor a Kelemed Plasztikát bátran tudom ajánlani. Lelkiismeretes orvosok alkotják a klinikát és teljes mértékben azon vannak, hogy Te jól érezd magad és elégedett legyél a végeredménnyel. Én úgy gondolom, hogy megtaláltam azt a klinikát, ahová menni fogok. Ha még nem döntöttél, mindenképp vedd fontolóra őket is.