Megint az internet segített a problémámon

Alapvetően egy kisvárosban nőttem fel, ahol nagyjából mindenki ismert mindenkit. Mindenki tudta mi hol van, és a “hírszerzéshez” sem kellett internet, mert egyszerűen nem. Aki hasonló helyen nőtt fel tudja hogy megy ez, szájhagyomány útján terjed minden. Megvan ennek a maga szépsége, bár néha nem a legkellemesebb, főleg, ha azt nézzük, hogy a jó hírek mellett a pletyka szinte futótűzként terjed.

Az évek múlásával azonban úgy éreztem, hogy egész egyszerűen többre vágyom, és bele akartam kóstolni a nagyvárosi életbe. Meg akartam tudni milyen az az igazi nyüzsgés. Így rögtön, amint lehetőségem lett rá, vagyis az egyetem megkezdésével, fel is költöztem Budapestre. Na, hát mondanom sem kell, hogy úgy el voltam veszve mint tű a szénakazalban. Folyamatosan eltévedtem és igazából fogalmam se volt, hogy mi merre hány óra. Mindenben az internetet hívtam segítségül. Ha színházba akartam menni, ha boltot kerestem, ha valamilyen szolgáltatás után kutattam, ha koncertre szerettem volna menni, a közlekedésnél is elengedhetetlen volt. Tulajdonképpen itt jöttem rá, hogy miért is mondják azt, hogy a Google a barátod, ugyanis sokáig, ez az alkalmazás volt az egyik legbiztosabb pont az életemben.

Voltak igazán komikus jeleneteim, amikor csak szaladgáltam ebben a nagy városban, de ennek már sok-sok éve, azóta meglehetősen kiismertem magam és a Google már csak időnként kell, hogy megmentse az életem.

2020 telén megszületett az első kisbabánk, nagy volt a boldogság, de mivel épp a karantén kellős közepén jártunk, muszáj voltam alternatív megoldásokat keresni a bevásárlásra. Így előhívtam újra a régi jó barátomat a Google-t. Beírtam a keresőbe, hogy bababolt Budapest és az első pár találat között rá is leltem a www.lord.shop.hu oldalra. Én mondom nektek, ha még nincs is kisbabátok, akkor is érdemes felnézni az oldalra, mert egyszerűen elképesztő, amit itt találni lehet. Ez tulajdonképpen egy drogéria webshop, ahol az össze létező ismert és kevésbé ismert, de kétségkívül minőségi kozmetikum megtalálható.

Általában mindig van valami akció, amit igénybe lehet venni, így az egyébként meglepően olcsó termékekhez, még annál is olcsóbban tudunk hozzájutni.

Na de miért is vagyok ennyire elájulva ettől az oldaltól? Közel 20 különböző termékkategóriát tudunk megnézni, amiken belül még szintén vannak további alkategóriák, így szerintem azt egyáltalán nem kell részleteznem, hogy mennyire óriási nagy a választék. Mindenféle férfi és női kozmetikumot meg lehet itt találni, különböző háztartási cikkeket: mosószer, mosogatószer, tisztítószer és miegymás. De amiből tényleg elképesztő nagy a választék azok a babaholmik. Így egyben babaholmik. Tényleg nem tudnám leszűkíteni csak egy részére, mert mindent megtalálsz szinte amire a kicsinek szüksége lehet. Lehet kapni pelenkákat, törlőkendőket, popsikrémeket, tusfürdőket és samponokat, illetve az ilyen baba tisztálkodási szerek mellett lehet még kapni kis ruhákat, előkéket, műanyagtányérokat és evőeszközöket, cumikat és cumisüvegeket és még sorolhatnám.

Első körben, én a pelenkákat kezdtem el nézegetni, ugyanis az egy erősen fogyóeszköz egy pici babánál, abból nagyon elegem volt, hogy több csomaggal caplassak hazafele maszkban a hidegben, esőben és hóban így arra gondoltam milyen jó lenne, hogy pár kattintással elintézhetném, hogy valaki egészen az ajtómig hozza. Nos, a LORD Shop kínálatában rengeteg gyermek pelenka van, egy volt a gond, egyiket se ismertem nagyon. Nem a megszokott nagy áruházas márkák voltak, de nem adtam fel, gondoltam egy kis utánaolvasás nem árt. Elsősorban a vásárlói véleményekre voltam kíváncsi, ugyanis azok a legőszintébbek és ebből lehet szerintem a legtöbb következtetést levonni. Szinte mindegyik egytől-egyig kiváló értékelés volt, nagyon dicsérték ezeket a pelenka márkákat, és azt vettem észre az elmondások alapján, hogy, aki egyszer már kipróbálta a LORD Shop pelenkáit, azok már nem is térnek vissza a hagyományos, boltban kapható termékekhez.

Eléggé megnyugtató volt olvasni ezeket a jó értékeléseket, de én mégis úgy döntöttem, hogy előbb csak egy próbacsomagot rendelek, mielőtt nagy tételben gondolkodni. A próbacsomag pedig nem azt jelenti, hogy én csökkentettem le a rendelést, hanem a LORD Shop oldalán vannak külön összeállított próbacsomagok, ha esetleg bizonytalan lennél egy márkával és először ki szeretnéd próbálni. Ezek a csomagok általában tartalmaznak többféle popsitörlőt és néhány csomag pelenkát. De nyugi, egyáltalán nem zsákbamacska, szépen is néznénk ki, mindegyiknek megtudod nézni a pontos tartalmát és mérlegelni, hogy melyiket szeretnéd megrendelni.

Ami pedig a kiszállítást és a kiszállítási díjat illeti: választhatjuk, a már sokak számára biztos ismerős GLS futárt, aki tényleg az ajtódig hozza a rendelésed, vagy akár a túrajáratot is. Na, de mi is az túrajárat? Mókásan hangzik, de tényleg az? Egyébként igen, egy nagyon hasznos dolog. Alapvetően azért, mert a szállítás így sokkal biztonságosabb, mert így közvetlenül a raktárból érkezik hozzád a csomag, nem fog átfutni a csomagküldő szolgáltatókon így sokkal de sokkal kisebb az esélye, hogy elkeveredik majd, sőt, szinte nulla. Ez az egész úgy működik, hogy vannak kiemelt városok és azon belül is kiemelt átvevő pontok, ezeket pedig mind megtekintheted a www.lord.shop.hu oldalon, valamint azt is, hogy az adott hónapban mikor és hol lesznek ilyen túrajáratok. Ha túrajáratos szállítást választasz, akkor a kiszállítás előtti napon délig fogadják a megrendeléseket, de ha vasárnap adod le, akkor egész nap meg tudod ezt tenni. A túrajáratos kiszállításnak más előnye is van, mégpedig az, hogy sokkal olcsóbb a kiszállítás mint a GLS futárral. Persze azért nem olyan eget verő a különbség, ugyanis a GLS futárral 1199 forint, a túrajárattal meg 790 forint, de azért nyilván pár száz forint is számít valakinek, amivel nincs is gond. Viszont, ha 8000 forint felett vásárolsz, akkor teljesen mindegy, hogy melyik kiszállítási lehetőséget választod, akkor mindkét esetben ingyenes. Nem rossz deal, nem?

Végül pedig pár szó a fizetési lehetőségekről. Mint minden valamire való webshopban a lord.shop. hu esetében is rengeteg lehetőséged van a fizetésre. Fizethetsz utánvéttel készpénzzel vagy bankkártyával, előreutalással Barionon keresztül, valamint banki átutalással is. Tulajdonképpen ahogy neked kényelmes, ahogy Te jobban szereted.

Örülök, hogy rátaláltam erre a szuper kis webshopra, nagyon megkönnyítette a karantén alatti időszakomat és biztos vagyok benne, hogy az újranyitás után is innen fogom rendelni a cuccokat, mert sokkal egyszerűbb, sokkal gyorsabb és nem mellesleg sokkal olcsóbb is.

www.lord.shop.hu