Miért késett a barátom a színházból?

A kultúra az életem része. Így van ez már gyerekkorom óta, amikor is nagyon megszerettették velem a kultúrát. Engem, őszintén megvallva, totál kikapcsolnak a kulturális programok, így elmondhatom, hogy ez az egyik kedvenc hobbim, illetve a szabadidőm nagy részét ezzel töltöm.

Imádom a koncerteket és a különböző hasonló kulturális eseményeket is, mint például múzeumba járni. Van olyan barátom akiről tudom, hogy ez őt abszolút nem köti le, míg engem teljesen.

Természetesen imádok színházba is járni. Ehhez megvannak a barátok, akiket szintén annyira leköt a színház, mint engem, így szinte mindig együtt járunk. Van, ahova bérletünk van, de szeretünk jegyet venni egy-egy másik színház színdarabjára is.

A múltkor éppen egy vidám darabot akartunk megnézni az egyik barátommal, aki késett a megbeszélt időpontról, ugyanis ő hegesztőként dolgozik és meg kellett várnia, amíg megérkezik az acetilén palack, ami a munkájához kellett.

A színdarab után elmesélte a késésének történetet. A gazpalackfutar.com/acetilen-palack oldalról rendelt palackot, mert éppen kifogyott, amit használtak korábban, és ezt kellett megvárnia, addig sajnos nem tudott elindulni. Szerencséje volt, mert amennyiben erről az oldalról rendelsz, úgy házhoz viszik, nem neki kellett mennie érte, viszont mindenképpen meg kellett várnia a futárt.

Az említett oldalon mindenféle gázpalackot forgalmaznak, legyen az acetilén, oxigén, hélium vagy akár nitrogén. Itt mindenki megtalálja azt, amit keres. Sőt, nem csak forgalmaznak, hanem a palackokat utántöltik, cserélik és még házhoz is szállítják, így ez abszolút kényelmes választás mindenkinek.

A cég központja vagy telephelye Vácon található. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak a váci ügyfelekhez szállítanak ki, hanem azt, hogy Budapest 20 km-es körzetében vállalják a palackok kiszállítását.

Hogy működik a rendelés? Nagyon egyszerű, azonban nem egy megrendelés gombot kell keresnünk, mert egy kicsit máshogy működik a rendszer. Az említett oldalon találunk egy olyan menüpontot, hogy “visszahívást kérek”. Mivel ez egy kis családi vállalkozás, így nem tudják bármelyik percben felvenni a telefont, ezért találták ki ezt a módszert. A visszahíváshoz meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket és végezetül pedig hagyhatunk egy rövid üzenetet is. Ebben a rövid üzenetben azt érdemes leírni, hogy mivel kapcsolatban kérjük a visszahívást, ergo ide érdemes leírni a megrendelést, vagyis hogy mit szeretnénk rendelni és mekkora mennyiségben. Ezután már csak rá kell nyomnunk a “visszahívást kérek” gombra és várnunk a megkeresést. A barátom elmondta, hogy körülbelül fél, egy órán belül visszahívták és nagy szerencséje volt, mert még aznap ki is szállították a megrendelt palackot, úgyhogy a visszahívást nem napokban kell számolni. Nyilván az ő érdekük is, hogy minél előbb visszahívjanak minket.

gazpalackfutar.com/acetilen-palack

Az acetilén palackokat egyébként többféle kiszerelésben forgalmazzák, ami azt jelenti, hogy a palackok töltete 5 és 50 liter között van, de ezen belül megtalálunk 10, 20 vagy akár 40 literes töltetet is a gazpalackfutar.com/acetilen-palack oldalon. Természetesen az áruk is e szerint alakul. Nyilván a legkisebb kiszerelés a legolcsóbb, ami egészen pontosan 13.500 Ft-ot jelent, és a legnagyobb kiszerelés a legdrágább, amiért pedig 35.000 Ft-ot kérnek el. Ez nem hangzik túl olcsónak, de ez az ár már tartalmazza a töltést, a cserét és a kiszállítást is, vagyis tulajdonképpen mindent. Nagy előny és fontos, hogy aki rendelni szeretne, az akár 1 darabot is rendelhet, mert nincsen mennyiségi korlát, így kiszállítanak egy, vagy akár 21 darabot is.

Nagyon szimpatikus volt, amit a barátom elmesélt a cégről így, ha valamilyen gázpalackra lenne szükségem, akkor már tudom, hogy hol keressem.