Miért szeretek kocsival színházba járni?

Sokak számára a színház nagy készülődéssel jár. A színházi előadásokra alapvetően jellemző egyfajta fennkölt, magasztos és ünnepélyes hangulat. Persze ez színházanként és előadásként is eltérő lehet, de a régiebbi hagyományos színházakra ez mindenképpen igaz.

Ez miért van így?

Talán a hagyományokban keresendő ez a válasz. Régebben a színház általánosságban a gazdagabbak kiváltsága volt. Innen eredhet az, hogy a mai napig körbe lengi egyfajta elegancia. Némi rosszindulattal akár sznobizmusnak is hívhatná ezt valaki. Szerencsére azonban ma már mindenki számára elérhetőek a színházi előadások, hiszen megfizethetővé váltak. A régi idők szokásai azonban a mai napig tartják magukat. Bevallom, én magam is szeretek elegánsan és csinosan megjelenni a színházakban. Ez valahogy hozzá tartozik a színházhoz az én esetemben.

Nem véletlen, hogy mindig ragaszkodom hozzá, hogy autóval menjek egy ilyen eseményre. Egy tömegközlekedési eszközön könnyen történhet velem valami baleset, ami miatt összepiszkolhatom a ruhámat valahogy. Egyszer valami nem stimmelt a kocsim világításával és tömegközlekedéssel kellett mennem. Meg is történt a baj.

Ez megelőzhető lett volna, ha rendszeresen igénybe veszem a MetaAutoszerviz.hu szolgáltatásait. Abban az esetben, ha megfelelő időközönként ellenőriztetem itt az autómat, több komoly probléma is megelőzheti lett volna. Természetesen ez a márkafüggetlen autószerviz nem csak a problémák megelőzésében segíthet a számunkra, hiszen a már megtörtént baj esetén is képesek a hibákat kijavítani és az alkatrészeket pótolni.

A színházi eset után másnap rögtön fel is kerestem őket, és online tudtam is egy időpontot foglalni. Ez egy rendkívül egyszerű folyamat volt, csak annyi volt a dolgom, hogy rákattintottam az időpontfoglalásra, ahol utána fel is lett ajánlva a legközelebbi lehetséges időpont. Mivel ez tökéletesen megfelelt nekem is, ezért azt el is fogadtam. Ez követően már csak annyi volt a dolgom, hogy megadtam az autóm márkáját, modelljét és rendszámát. Ezen kívül még hátra volt a személyes adatoknak a megadása és már kész is voltam.

Maguknak az áraknak és a szolgáltatás típusainak a weboldalon is utána tudunk járni. Én is a MetaAutoszerviz.hu weboldalán található információk alapján választottam ki ezt a szolgáltatót. Az oldal teljesen meggyőző. Egy igazi, profi szolgáltató benyomását kelti, amit be is bizonyítottak a számomra, a munka elvégzése után. Az oldalon még galéria is található, ha képek alapján is szeretnénk informálódni. A webes felületen egyébként egy blogot is találunk, ahol több érdekes cikket is elolvashattam.

Az én gépkocsim esetében a fényszórókkal kapcsolatos javítási műveletekre volt szükség. Egészen pontosan a fényszóróknak a beállítására, mert az valahogy elállítódott. Ezt itt két féle módon is el tudják végezni, attól függően, hogy a gépkocsi típusán melyik eljárás alkalmazható.

MetaAutoszerviz.hu

 Az első megoldás során a fényszórókat a diagnosztikai eljárással állítják be. Ebben az esetben a munkafolyamat teljes egészében számítógépen keresztül történik meg. Ilyenkor a lámpatestet nem kell kivenni, de még a csavarókat sem kell állítani. Egy ilyen megoldás nagyjából 20 percet szokott igénybe venni.

A második megoldás során a fényszórók beállítása manuálisan történik meg. Az én autóm esetében is ez a módszer volt alkalmazható. Annak ellenére, hogy a beállítás manuálisan történt, itt sem kellett többet várnom, mint 10 perc. Abban az esetben, ha az állítócsavarok nem működtek volna rendesen, akkor valamivel tovább tartott volna a procedúra, de az is maximum fél óráig.