Nyári gumi nélkül színházba sem lehet menni

nyári gumi

Jó, hogy végre újra lehet menni mindenfelé. Kibírtuk a másfél év otthonlétet!

Bár a karantén ideje alatt váltottam jegyet néhány online előadásra, mégis nagyon hiányzott már a színházba járás. Mert hiába jó pótszer az online színház, és hiába vannak nagyon kényelmes tulajdonságai (például az nagyon jó volt, hogy a darabnak este 10-re lett vége, de 10-kor már “otthon is voltunk”), azért egyáltalán nem ugyanaz.

Így természetesen amikor megtudtam, hogy újra lehet színházba menni, a jegyvásárlás volt. Pedig nem ezzel kellett volna kezdenem. A nagy bezártság alatt ugyanis – számomra teljesen észrevehetetlenül – beköszöntött a nyár, ez pedig gumicserét jelent. Mert nyári gumi nélkül színházba sajnos sem lehet menni…

Mivel autós kérdésekben apu jobban otthon van, mint én, így őt kérdeztem meg, honnan érdemes szerinte nyári gumit venni. Apunak pedig természetesen volt egy jó tippje, amit meg is osztott velem.

Azt hiszem, a gumidiszkont.hu-ról veszek idén nyári gumit

Apu tippje a gumidiszkont.hu nevű, autógumikat forgalmazó webáruház volt. És bár kicsit még mindig ódzkodom kicsit az online gumivásárlástól, szerintem ez az oldal lesz a nyerő idén.

Ami legelőször szembejön velünk az oldalon, az a találatszűrő lehetőség, ami nagyon megkönnyíti a gumiválasztást. Itt megadhatjuk a gumi pontos méretének paramétereit, emellett pedig különböző szűrőket is beállíthatunk. Így kiválaszthatjuk , hogy nyári-, téli vagy négyévszakos gumit keresünk (mert az oldal természetesen nem csak nyári gumi értékesítéssel foglalkozik), illetve megadhatjuk azt is, hogy milyen típusú járművet vezetünk (személyautó, terepjáró és “kisteher” kategóriák közül választhatunk). Aki pedig ennél is pontosabb szűrést szeretne, az megadhat további adatokat is. Többek között ilyen adat a terhelési és sebességindex, illetve a fogyasztás.

Szerintem fontos tipp, hogy amennyiben nem csak egy-egy gumit szeretnénk pótolni a készletünkben, akkor érdemes bepipálni a szűrők között a “legalább 4 elérhető” négyzetecskét. Ennek elmulasztásával ugyanis olyan találatok is bejöhetnek az oldalon, amiből nem futja egy teljes, négykerekes szett.

Nyári gumi széles választékban

Természetesen miután lefuttattuk az előbbi szempontok alapján beállított keresést, az weblap baloldalán további szűrőlehetőségek megadására is lehetőségünk van: itt megadhatjuk azt is, milyen márkájú gumikat szeretnénk az autónkra. Továbbá rendezhetjük is a találatokat például aszerint, hogy ár szerint növekvő vagy csökkenő listát szeretnénk-e nézni.

Természetesen akár téli-, akár nyári gumiról beszélünk, nem szabad, hogy az ár legyen a legfontosabb meghatározó szempont, hiszen mégiscsak a kocsiban ülők biztonságáról van szó… Viszont – hála a gumidiszkont.hu hatalmas választékának – ezen a weboldalon könnyen megoldható, hogy olyan gumit találj, ami márka és ár szempontjából egyaránt kedvező választás. Ráadásul, amikor én néztem az oldalt, elég jó akciók is voltak.

Személyes átvétel és házhoz-szállítás

Ha megtaláltad a kocsidnak való gumikat, a gumidiszkont.hu akár házhoz is szállítja neked. De természetesen kérheted a csomagot személyes átvétellel a cég egyik – a rendelés során kiválasztható – telephelyére is. Ennek a feltételei meglehetősen kedvezőek, illetve nagyon tetszik, hogy az oldal “Általános információk” füle alatt minden, de tényleg MINDEN szükséges információ és feltétel megtalálható, ami a vásárlással kapcsolatos.

Összegezve tehát: ha nyári gumit keresel, irány a gumidiszkont.hu autógumi webáruház.