Színház és a Laumar InstanTENSE Plus: percek alatt feszesebb bőr!

Múlt héten szakmai konferencián vettem részt, melyet követően egy színházi előadásra voltunk hivatalosak a kollégáimmal és pár partnerünkkel. Nagyon örültem neki, mert imádok színházba járni, főként a zenés-táncos előadásokat szeretem. Kicsit lobbiztam is érte, hogy ilyen darabot nézzünk meg.
Fontos volt számomra, hogy jó benyomást keltsek mind a három nap, beleértve a színházat és az azt követő, spontán iszogatást is. A három napos rendezvény és az azt megelőző felkészülés viszont igazán lemerített és aludni sem volt nagyon időm. Nincs mit szépíteni, hatalmas sötét karikák éktelenkedtek a szemeim alatt. Kölcsönkértem az egyik kollégám jól bevált Laumar InstanTense Plus arckrémjét, hogy kicsit rendbe szedjem magam. A krém, ahogy a sokat látott hirdetésben is lehet olvasni – Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr! -, tényleg azonnali eredményt nyújt. Nekem pedig épp ez kellett.

Laumar InstanTENSE Plus - Percek alatt simább és feszesebb bőr!

A színházi előadás előtt beköltöztem kolleganőmmel pár percre a mosdóba. Alaposan megtisztítottuk az arcomat az olajtartalmú sminkektől és felkentük a szérumot. Kaptam még tőle pár olajmentes sminket is, de végül nem tettem magamra, mert úgy rémlett, hogy 20 percet kellene várjak a szérum felvitele után.
Az arckrém bemasszírozása után vártam 4-5 percet, hogy hasson, de már a harmadik perc után halványodni kezdtek a sötét karikák és az ödéma a szemem alatt!

Igazán hálás voltam a kolleganőmnek, hogy kisegített, így magabiztosabban tudtam előadni magam a partnerek előtt és nyugodtabban élvezhettem a színházi darabot. Emellett több pozitív visszajelzést is kaptam, hogy mennyire friss és üde az arcom, amin jót nevettem. Azoknak a női üzlettársaknak, akikkel jobb viszonyt ápolok, át is küldtem e-mailben az arcszérumról való tudnivalókat, viccesen a következő címmel: “Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr! Kongresszusra kötelező darab!”