Színház után lakásbiztosítást kellett kötnöm

Feleségemmel nagy műkedvelők vagyunk. Általában minden nagyobb kulturális eseményre ellátogatunk a városban. Szeretünk múzeumokba járni, táncos estekre, vagy más kiállításokra. A kedvenc elfoglaltságunk azonban minden kétséget kizáróan a színházba járás. Nem is tudom könnyedén megfogalmazni, hogy miért. Egyszerűen elragadó hangulata van a színházaknak. Már akkor érzi az ember, mikor ránéz a színház pompás épületére, pedig ez csak a körítés, az igazi varázslat benn történik.

Mindig elcsodálkozom a színészek precizitásán. Én őszintén bevallom, nehézkesen tudok megjegyezni egy rövidebb beszédet is, nemhogy egy egész könyvet. Az egyik ilyen színházi este után feleségemmel éppen hazafelé tartottunk, mikor nyitva találtuk a házunk ajtaját. Betörés történt!

Az első sokk után rá kellett jönnünk, hogy nincsen lakásbiztosításunk. Nem lehetett mit tenni, el kellett fogadnunk a vereséget. A következő alkalommal azonban felkészültebbek akartunk lenni. Felmentem hát az internetre és rátaláltam a Pannon Safe oldalára. A művészetek kedvelőjeként magas elvárásaim vannak a kinézettel. Nem lehetett panaszom az oldal megjelenésére és kialakítására. Kicsit a fellegekben szoktam járni, ami ennyi olvasás mellett meg is érthető, úgyhogy örültem, hogy végre egy kis leírást kapok azokról a veszélyekről, amik megtörténhetnek velem.

Szépen, nyugodtan végigolvastam a remekbe szedett szöveget. El is felejtettem meginni a kávémat, annyira belemélyedtem az informálódásba. A leírás részletes és mindenre kiterjedő volt. Felfogtam, hogy mennyivel borzasztóbb dolgok is történhettek volna a házammal, mint egy betörés. Tűz üthetett volna ki, vagy ledönthette volna egy földrengés. Sose lehet tudni. Itt mindenre kiterjedő válaszokat kaptam azzal kapcsolatban, hogy miként lehet felkészülni egy jó biztosítással az ilyen balszerencsékre.

Lefeküdtem aludni, majd az éjszaka közepén felkeltem izgatottan. Nem tudtam meg, hogy mennyibe kerülnek ezek a szolgáltatások. Rákerestem az interneten és nem hiszitek el, hogy mit adott ki arra, hogy év lakásbiztosítás kalkulátor 2020. Ha rákkattintottatok a linkre, akkor tudjátok már, hogy a Pannon Safe oldalát. Ki is próbáltam rögtön. Elfogadtam az első oldalon lévő nyilatkozatokat, majd megérkeztem arra a helyre, ahol ezután órákat töltöttem el.

A feleségem felébredt a gépelésem hangjára és megkérdezte, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy éppen a Pannon Safe oldalán próbálgatom a díjkalkulátort. Elmagyaráztam, hogy itt mindent meg tudok nézni, ami érdekel a biztosításokkal kapcsolatban, hajnal egykor is akár. Szerelmem büszke is volt rám, mert ő is tudta, hogy nagyrészt az én hibám volt, hogy korábban nem kötöttünk biztosítást. A lelkemre kötötte, hogy addig ne feküdjek le, amíg meg nem találtam a nekünk legmegfelelőbb ajánlatot.

Másnap egy kávézóban ültem, a barátaim pedig megkérdezték, hogy miért ilyen fáradtak a szemeim. Elmeséltem nekik a tegnap estémet és így ajánlottam nekik az oldalt: „Ha fel szeretnétek menni a Pannon Safe oldalára, csak írjátok be a keresőbe, hogy lakásbiztosítás kalkulátor 2020 és az elsők között lesz” Kérdezték, hogy milyen vélemények vannak az oldalról a sajátomon kívül. Felkacagtam és beírtam a böngészőbe az oldal címét. Mikor a barátaim meglátták az ott található véleményeket, biztosak voltak benne, hogy itt fogják kötni a lakásbiztosításukat.

Az olvasónak is csak a legjobbakat tudom mondani az oldalról. Nálam elnyerte a legjobb lakásbiztosítás kalkulátor 2020 címet. Ne gondolkozzatok túl sokat azon, hogy érdemes-e lakásbiztosítást kötnötök, hanem tanuljatok a példámból és csináljátok meg még ma. Ez egy olyan befektetés, ami biztosan meg fog térülni.