Színházból hazafelé menet bukkantam rá a legjobb szalonra

Imádom a kultúrát, ezen belül pedig oda vagyok a színházért. Ebből adódóan gyakran járok előadásokra. Tegnap amikor épp véget ért az egyik színházi előadás és hazafelé sétáltam egy masszázs szalonnal találtam szembe magamat. Karma Thai Masszázs szalon volt a neve. Különösképpen nem foglalkoztam utána ezzel, de a neve az megmaradt bennem. Amikor ma felkeltem, eszembe jutott amit este láttam, és kíváncsiságból rákerestem. A weboldaluk nagyon szép és könnyen átlátható.

Mivel ezzel már felkeltették az érdeklődésemet, úgy döntöttem, hogy mindent megnézek az oldalon. Először szétnéztem a masszázs kínálatuk között. Van miből válogatni bőven, hiszen lehet választani tradicionális thai masszázst, hát-fej-nyak-vállmasszázst, olajos és meleg olajos testmasszázst, kókuszolajos testmasszázs, herbál masszázst és még páros masszázsaik is vannak. Mivel nem voltam annyira jártas a masszázsok terén, így kíváncsi voltam, hogy melyik masszázs milyen és mikor ajánlott. Amikor kiválasztottam az egyik masszázst, minden fontos tudnivaló elém tárult. Mit kell tudni róla, mikor ajánlott, milyen esetekben van ellenjavallat, illetve hogy hogyan fog kinézni az adott masszázs, mire számíthatok és persze az árakat is megtaláltam itt.

Az oldalon keresgélve egy videót is találtam a thai masszázsról. Kíváncsi voltam, úgyhogy ezt is megnéztem. Sőt, a gyakori kérdésekre is rákukkantottam a thai masszázzsal kapcsolatban, hiszen minden információnak örültem amit találtam ezzel kapcsolatban.

A vélemények olvasgatása közben már elkezdett megfogalmazódni bennem az, hogy én elszeretnék látogatni ebbe a szalonba. Csupa pozitív visszajelzés érkezett a vendégektől nem csak a szalonról, hanem a masszőrökről is. A képeket megnézve azt láttam, hogy egy nagyon szép, tágas és kellemes légkör lehet ott. Valóban exkluzív környezetben lehet ott lazítani és pihenni egy kicsit.

Amíg én az oldalon keresgéltem felhívott az egyik barátnőm és elújságolta, hogy milyen szuper masszázson volt a múlt héten. Elmesélte, hogy fájt a háta ezért masszázs szalont keresett, ahol ezt enyhíteni tudják neki. A keresőbe ezt írta be: thai masszázs Budapest szép kártya. Jó pár találatot feldobott, de végül a Karma Thai masszázs szalon volt az, ahová el is ment. És az elmondása szerint az egyik legjobb döntése volt. A környezet nagyon kellemes, nyugtató, a masszőrök tudása megkérdőjelezhetetlen, kedvesek, segítőkészek és egész idő alatt ő volt a középpontban.

Miután letettük a telefont, már nem is volt kérdés, hogy én elszeretnék menni ide. Most már nem csak az interneten található idegenek véleményére tudtam hagyatkozni, hanem egy barátéra is. Meg is néztem, hogy Budapesten pontosan hol találhatóak meg. Két szalonjuk is van a városban, így kiválasztottam a hozzám közelebb esőt. Kicsit hosszas nézelődés és olvasgatás után a masszázst is sikerült kiválasztanom és már foglaltam is az időpontot. Mivel telefonálni most nem szerettem volna, így a honlapon jelentkeztem be. Ez is nagyon egyszerűen és simán ment.

Mivel a weboldaluk nagyon informatív és arra törekszik, hogy a vendégnek minden hasznos és szükséges információt megadjon, ezért kérdés már nem maradt bennem. Már csak váni kellett a napot, amikor mehetek.

Ha te is keresgélsz még egy jó masszőr vagy masszázs szalon után, akkor őket bátran merem ajánlani. Csak írd be a keresőbe a nevüket vagy amit a barátnőm is beírt: thai masszázs Budapest szép kártya, és máris eltudod dönteni, hogy teszel-e egy próbát velük.