Színházjegy és motorgumi lesz az ajándék

Van egy nagyon kedves barátom, aki nemsokára betölti a 40-et. Úgyhogy javában zajlik a születésnapi buli szervezése, illetve az ajándék vásárlás. Ezt a megtisztelő feladatot én vállaltam magamra, viszont azon, hogy mit vegyünk közösen gondolkodott a baráti társaság. Sok-sok ötlet felmerült, de aztán rájöttünk, hogy talán a legkézenfelvőbb dologra nem is gondoltunk. A hobbikra. Ez a barátunk ezen a téren nem egy bonyolult emberke. Két igazán nagy szenvedélye, illetve hobbija van. Az egyik a színház, a másik pedig a motorozás. Így ezeken a vonalakon indultunk el. A színháznál igazából egyértelmű volt, hogy valamelyik előadásra kap egy páros jegyet. Itt annyiban egyeztünk meg, hogy valamelyik nagyobb színházba szóljon, ahová mondjuk ritkábban jut el és ahol híresebb színészek játszanak. A motorozást illetően már többet kellett gondolkodunk. Kiegészítői már vannak, nem is ment tönkre semmi mostanában, szóval eleinte a sötétben tapogatóztunk. Egészen addig, amíg valaki fel nem vetette az ötletet, hogy vegyünk neki új motorgumikat, mert az úgyis mindig jól jön, és ha nem is most, de később is tudja majd használni.

Miután meg volt az elképzelés, már csak a kivitelezés maradt hátra. Néhány telefonhívás után, kiderítettem, hogy honnan érdemes megrendelni az abroncsokat. Több ismerősöm is ajánlotta a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webáruházat. Szóval itt láttam neki a keresésnek. Mivel nem értek sem a motorokhoz, sem a motorgumikhoz, ezért ahhoz is kértem segítséget mi alapján kell keresni, illetve megkértem egy ismerőst, hogy derítse ki, milyen méretű gumikat kell vennem. Miután ezt megtudtam, könnyedén tudtam keresni a weboldalon, hiszen a keresőmezőnél a pontos méreteket is megadhatjuk, amellett, hogy azt is kijelölhetjük, milyen típusú gumik között keressen a rendszer.

Ennek a rendszernek köszönhetően hamar találtam megfelelő termékeket, szóval neki is láttam a rendelésnek. Ez egyébként elég gyorsan és egyszerűen ment. A kiválasztott terméket csak bele kellett tenni a kosaramba, majd kiválasztani az átvétel módját. Ezután megadni a számlázási adatokat, és persze ha házhoz szállítás mellett döntünk, akkor a szállítási adatokat is. Mivel én ezt az opciót választottam, így azt is meg kellett adnom. Ezt követően pedig már kész is volt a rendelés. Mivel én hétvégén adtam le a rendelést, ezért természetesen kellett várnom pár napot, mire a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire csapata jelezte, hogy feladták a csomagot, és az már a futárnál van. A csomagot egyébként a DPD futárszolgálat szállította, végig tudtam követni, hogy merre jár a csomag és még a futárral is tudtam egyeztetni, hogy otthon leszek-e a kézbesítés várható időpontjában. Szerencsére minden gördülékenyen ment. Pont időben megérkezett, egy nappal a buli előtt.

Többen aggódtak amiatt, hogy mi lesz, ha valamit elnéztünk, és mégse lesz jó a gumiméret, vagy nem tetszik a barátunknak, de megnyugtattam őket, hogy a https://www.motortire.hu/ honlapján leírták, hogy ez esetben az átvételt követő 8 napon belül lehet jelezni, ha mégsem szeretnénk a terméket. Vissza kell juttatni a terméket, ők pedig visszafizetik a számlázott árat. Ezt és a 12 hónapos garanciát hallva, sokan megnyugodtak, hogy mégiscsak jó ötlet volt innen venni motorgumikat a szülinaposnak.