Váltóolaj – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Ahogy sok mindenben, az autós webshop esetében is egy barátom ajánlására bíztam magam. Így jutottam el a Váltóolaj – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalhoz, ahol kenőanyagokat lehet kapni megbízható forrásból. A boltjuk könnyen elérhető online és a valóságban is. Budapesten három kenőanyaggal foglalkozó üzletük is van. Mindegyik árura 100% garanciát vállalnak és a profi hozzáértők is őket választják, de a nagy cégek is, mint a MÁV. A szaktudás, a garancia és a minőség egy helyen van meg. Mindezek mellett rengeteg segítséget is nyújt a webshop, sok szakmai cikk is olvasható, hogy tájékozódhassunk az autókról és igényeikről. Az olajoknál és kenőanyagoknál, valamint a kiegészítő autós termékeknél is van szűrő lehetőség, így könnyebb megtalálni a kívánt terméket. Kiszállítanak, így a pandémia alatt sem kell elhanyagolni a kocsinkat.

Váltóolaj – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Sok márka található náluk, de ezek többsége nagy világmárkák patinás termékei, így nehéz rosszat választani. Én váltóolajnak a Castrol márkától válaszottam, 75W-90-es viszkozitásút, egy literes kiszerelésben. Ez egy teljesen szintetikus hajtóműolaj, amely tökéletes a kézi kapcsolású sebváltókhoz, az osztóművekhez és a véglehajtásokhoz. A Castrol gyártó prémium minőségű olajokat dob a piacra, és világszerte jelen vannak, nagyon megbízható minőségben. A Castrol Edge motorolaj szintén remek választás, főleg a gazdaságos négy literes verzióban. A motornak ennyi extra törődés nagyon jól jön, hiszen így jobb kondiban marad. A Castrol Edge 5W-30LL benzin- és dízelüzemű motorokhoz tökéletes választás. Remek, hogy a szűk illesztésekkel gyártott, magas fokú védelmet és alacsony viszkozitású motorolajat igénylő modern motoroknak.

Ezek mellett rengeteg autós tisztításra alkalmas termékeket lehet kapni náluk, mint például a Sonax német világmárka termékeit. Ezek prémium minőségű tisztítószerek, amik az autó külső és belső karbantartásához is csodásan megfelelnek. A Sonax a téli napokra is gondol, így fagyálló szélvédőtisztító koncentrátumuk is elérhető, amely akár hígított formában is használható. Az autóban sok műanyag felület található, ezekhez a Sonax tisztító kendői jól használhatóak, kíméletesen de mégis alaposan távolítják el a zsíros, olajos szennyeződéseket. A kocsi így csodás tisztaságban és rendezett megjelenéssel lehet mindennapi társunk, és élettartamát is meghosszabbíthatjuk a gondos törődéssel.

Csak ajánlani tudom ezt a világmárkát, így a motor biztosan tovább fogja bírni, és meghálálja az autónk a gyengéd törődést.